Věřte bylinkám

Příroda nám nabízí léčivé bylinky a je jen na nás, jak se je naučíme používat.

Bylinkářství bylo odjakživa důležitou součástí každodenního života. Lidé nespěchali k lékaři s každou bolístkou, často z finančních důvodů, ale buď měli sami doma nasušené bylinky pro každou běžnou nemoc, nebo si zašli k babce bylinkářce, která měla i ty, které bylo obtížnější sbírat, nebo z nich měla vyrobené různé oleje, tinktury, masti apod.

Na našich loukách a v lesích roste spousta bylinek, ale je pravda, že pro některé musíme do světa.

ženšen

Jedním z nich je zázvor, který pochází z Indie. Zázvor je velmi zajímavá rostlina, která nám pomůže nejen s nachlazením, ale i s cholesterolem, a dokonce i s hubnutím. Zázvor má využití i v naší kuchyni, pod maso, do rýže, ale velice osvěžující je i zázvorové pivo, které se používá do míchaného nápoje zvaného Moskevská mula.

Další rostlinou dovezenou ze světa je ženšen, který je původem z Číny a Korey. Tuto rostlinku můžete vyhledat, pokud vás trápí v podstatě cokoliv. Je to totiž velice všestranná bylinka, a tak pomůže od oběhového systému, přes nervovou soustavu až po zlepšení sexuálních funkcí u mužů. A co si budeme povídat, to je asi její nejdůležitější vlastnost pro všechny muže, kteří na sobě začínají pozorovat první příznaky stárnutí.

Ženšen tinktura Erectmax je přírodní produkt, který nemůže uškodit, ale může výrazně pomoct. Protože ženšen je skutečně zázrakem na poli léčivých bylin, můžete jeho užíváním vyléčit více neduhů najednou.

ženšen

Trápí-li vás nějaký zdravotní problém, měli byste vždy zkusit přírodní léčbu, třeba i současně s lékařským vyšetřením a léky. V dnešní době není problém na internetu pohledat tu správnou bylinku a nemusíte ji sbírat a sušit sami. Jistě najdete ve svém okolí nebo online lékárnu, kde koupíte čaj, mast, tinkturu nebo sirup z té správné rostlinky.

About the Author

You may also like these